Erősített bonell rugó
Mit jelent az erősített bonell rugó kifejezés? Ez a kifejezés minden esetben vastagabb anyagú rugóacél alkotóspirálokat és rugósorok közé behúzott szivacs-csíkokkal való megerősítést jelent. A termékeink túlnyomó részénél ez a technológiát alkalmazzuk. Kisebb rugótesteknél esetenként még a táskarugós megoldásnál is tartósabbnak bizonyul. Az ülőgarnitúrák és a rugós kanapék esetében, általában a rugótestek kisebb átmérőjűek mint az általános bonell rugótestek, ezáltal több rugó jut négyzetméterenként a magszerkezetbe. Ennek köszönhetően még erősebbé és tartósabbá válik a szerkezet.

Táskarugós kivitel
A táskarugós más néven a zsákrugós matracok és felületek a legfejlettebb rugós tartószerkezetek. A felületen a kisebb rugótestek száma akár a sokszorosa is lehet a hagyományos rendszerű rugós szerkezetek rugótest számának. A rugótestek külön-külön egy speciális kis zsákban kerülnek egymás mellé, és egymástól független mozgásuk biztosítja a tökéletes pontalátámasztást

Fémszerkezetes magas fekhely
Az ülőgarnitúrákat a legtöbb esetben, a hagyományos alacsony helyett, fémszerkezetes magas fekhellyel is megrendelhetik. Az ágyszerkezetet egy masszív tartós festett fémtartószerkezet működteti.

Lábtartós szerkezetű fotelek
Ülőgarnitúráinknál előfordul, hogy annak fotel eleme, fémszerkezetes lábtartós kivitelben is rendelhető! Igény szerint tovább növelheti ülőgarnitúrája komfort fokozatát, ha a garnitúra fotel elemét, fémszerkezetű, könnyedén működtethető, lábtartós kivitelben rendeli. Honlapunkon az egyes termékeknél megtalálja, hogy mely típusok esetén választhatja a „lábtartós fotel” többletfunkciót

Kizárólag fém kiemelőszerkezetes sarokülők
Kiemelő szerkezetes sarokülőink ágyszerkezetét, minden esetben, fém kiemelő szerkezetre cserélték.

Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt árút kérésre kiszállítjuk az Ön lakcímére illetve szakszerűen össze is szereljük! Mindezek díjáról az üzletben vagy telefonon tudunk tájékoztatást adni! Fontos, hogy a termékek ára nem tartalmazza a szállítást!